Fasole pastai cu costita afumata

de COSTEO in Porc, 25 Iul 2013 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2kg fasole pastai
  • 800 g costita afumata porc
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 ml vin
  • 1 ceasca zeama de la costita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu costita afumata:

Fasolea ,se curata,se spala,si se pune la fiert in apa cu sare,cca 30 minute.Intre timp costita de porc se portioneaza si se pune sa fiarba,nu o fierbem de tot,o sa mai lasam sa fiarba cu fasolea.Intr-o cratita punem cepele ,ardeiul si rosiile tocate marunt, la calit cu putin ulei,dupa 10-12 minute,adaugam fasolea scursa de apa un strat,deasupra unul de costita si iar fasole.Punem o cescuta de zeama in care a fiert costita,si lasam 20 minute sa fiarba.Dupa 20 minute punem usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru si mai lasam 10 minute pe foc.La final cratita o bagam la cuptor pentru 15 minute la 160 grade,adaugand 100 ml vin alb.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi,sau castraveti murati.

RETETA IN IMAGINI

Fasole pastai cu costita afumata-0
Fasole pastai cu costita afumata-1
Fasole pastai cu costita afumata-2
Fasole pastai cu costita afumata-3
Fasole pastai cu costita afumata-4
Fasole pastai cu costita afumata-5
Fasole pastai cu costita afumata-6
Fasole pastai cu costita afumata-7

COMENTARII (10)

COSTEO

COSTEO 1

25.07.2013, 18:16

Se poate si mai putina,fasole.

adnia

adnia 1

25.07.2013, 18:25

suuuper!

Rocsi

Rocsi 1

25.07.2013, 20:01

Imi plac pastaile si cand este sezon mananc des...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!