Fasole pastai cu inima de vita

de Bya Ralu in Vita, 23 Iul 2013 | 5053 vizualizari

 

A iesit extraordinar de buna...yammy mai vreau

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai subtire
  • 300 g inima de vita
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • curcuma/boia dulce/sare/cimbru
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 4-5 pahare de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu inima de vita:

Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.

Se pune intr-o craticioara impreuna cu uleiul si curcuma,se lasa cateva minute pana se inmoaie putin,se adauga inima de vita curatata de pielite si taiata cubulete.

Se stinge cu vinul alb,adaugam fasolea curata,spalata si rupta in doua(daca sunt prea mari pastaile,daca nu- se pun intregi).Se adauga condimentele si 2 pahare de apa.

Se acopera cu capacul si se lasa la foc potrivit.Cand scade zeama se mai completeaza cu apa pana se face carnita.Se adauga si frunzele de ceapa verde taiate si usturoiul pisat.

Cand e gata se adauga marar tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Se fierbe cam 1 ora jumatate.

2

Se poate servi cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu inima de vita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inima de vita cu legume picante