Fasole pastai cu inima de vita

de Bya Ralu in Vita, 23 Iul 2013 | 1945 vizualizari

 

A iesit extraordinar de buna...yammy mai vreau

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai subtire
  • 300 g inima de vita
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • curcuma/boia dulce/sare/cimbru
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 4-5 pahare de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu inima de vita:

Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.

Se pune intr-o craticioara impreuna cu uleiul si curcuma,se lasa cateva minute pana se inmoaie putin,se adauga inima de vita curatata de pielite si taiata cubulete.

Se stinge cu vinul alb,adaugam fasolea curata,spalata si rupta in doua(daca sunt prea mari pastaile,daca nu- se pun intregi).Se adauga condimentele si 2 pahare de apa.

Se acopera cu capacul si se lasa la foc potrivit.Cand scade zeama se mai completeaza cu apa pana se face carnita.Se adauga si frunzele de ceapa verde taiate si usturoiul pisat.

Cand e gata se adauga marar tocat marunt.

 

 

TIPS-URI

1

Se fierbe cam 1 ora jumatate.

2

Se poate servi cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole pastai cu inima de vita 247010
retete culinare - Fasole pastai cu inima de vita 247011
retete culinare - Fasole pastai cu inima de vita 247012
retete culinare - Fasole pastai cu inima de vita 247013
retete culinare - Fasole pastai cu inima de vita 247014

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

23.07.2013, 23:00

mihaelar63 1

25.07.2013, 11:26

Ce combinatie buna Bravo Barbatu-mio ar fi happy daca ar gasi asa ceva la cina

Bya Ralu 1

25.07.2013, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D