Fasole pastai cu piept de pui

de Julia_Snow in Pui, 30 Apr 2014 | 14032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. pastai galbene congelate
  • 200 g. piept de pui
  • 2 rosii din conserva si 3 linguri de bulion
  • o ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • marar verde, 2 foi de dafin, cimbru, busuioc, maghiran
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu piept de pui:

Ceapa si usturoiul se curata, spala si se taie marunt impreuna cu rosiile.Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Se pun cateva linguri de ulei intr-o cratita si calim putin ceapa si usturoiul, pana incep sa se inmoaie.Adaugam rosiile, bulionul, pieptul de pui, 200 ml apa, foile de dafin, sare si lasam sa fiarba 10 min.

Urmeaza sa adaugam pastaile, inca vreo 600 de ml. de apa, sare, cimbru, busuioc si maghiran. Cimbru si busuioc am pus mai putintel, iar maghiran ceva mai mult. Chestie de gust.

Am lasat sa fiarba 35 de minute (depinde insa de fasolea pe care o folosim, poate fierbe mai putin sau mai mult), iar la sfarsit am adaugat piperul si marar din abundenta.

Pofta buna!:)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314896
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314897
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314898
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314899
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314900
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314901
retete culinare - Fasole pastai cu piept de pui 314902

COMENTARII (18)

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Cleme, pentru tine gatesc cu carne de porc.Editie limitata

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Rocsi....pofteste!

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Laura, ma bucur tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S