Fasole rosie prefiarta in sos de rosii

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 4976 vizualizari

 

mancare rapida de post

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de praz de cca 20cm
  • 2 conserve fasole rosie prefiarta
  • 3 linguri ulei
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie mica de dafin
  • patrunjel si marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie prefiarta in sos de rosii:

Clatim prazul, il taiem rondele si il punem la sotat in ulei pentru 3 minute la foc mediu.

Fasolea se clateste de apa in care a fost conservata si se adauga peste prazul calit.

Adaugam bobitele de mustar si amestecam.

Lasam mancarea sa se gateasca incet, la foc mic 15 minute.

Adaugam rosiile din conserva taiate bucatele, amestecam si mai lasam la foc mancarea pana capata sosul consistenta dorita.

Oprim focul si la final presaram verdeata verde proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie prefiarta in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.03.2016, 20:11

Rapida si buna!

CameliaR 1

12.03.2016, 20:16

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de telina