Fasole scazuta cu carnati

de Alina26 in Porc, 25 Noi 2013 | 1258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 500 g carnati proaspeti
  • 5 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

1.Am pus fasolea la  fiert in apa rece.Am lasat la fiert circa 2 ore.

2.Am tiat carnati rondele si i-am prajit in putin ulei.Am tocat ceapa si ardeiul si l-am pus peste carnati.Am lasat circa 10 minute in care am adaugat si un polonic din zeama de la fasolea fiarta,ca sa se inmoaie mai repede.

3.Am pus fasolea fiearta peste carnati,am potrivit de sare si piper si am mestecat.Am mai lasat 5 minute pe foc.Am pus patrunjelul tocat marunt si am stins focul.

Serviti cu castraveti murati,gogonele sau varza murata.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280655
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280656
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280657
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280658
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280659
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280660
retete culinare - Fasole scazuta cu carnati 280661

COMENTARII (16)

Alina26 1

25.11.2013, 21:16

laura_n 1

26.11.2013, 16:41

ce fel ai taiat castravetii aia , mor aici de pofta

Alina26 1

27.11.2013, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55