Fasole scazuta cu ciolan afumat

de raus in Porc, 12 Ian 2011 | 10823 vizualizari

 

cu o seara inainte puneti fasolea la inmuiat in apa rece.astfel ea va fierbe mai repede.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de fasole boabe alba
  • 1 ciolan de porc afumat
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri de zarzavat de la borcan
  • 2 linguri de bulion
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de tarhon verde
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu ciolan afumat:

Intr-o oala se pune fasolea la fiert si ,in alta ciolanul.Apa de pe fasole se arunca de doua ori,iar a treia oara se adauga zeama de la ciolan si ceapa si patrunjelul taiate marunt.Se mai tine pe aragaz la foc mic pana carnea incepe sa cada de pe os si fasolea a fiert de tot.Se scoate ciolanul, se dezoseaza,se taie bucatele si se adauga inapoi in oala.Osul se da la catel.Se adauga bulionul, zarzavatul si tarhonul si se mai lasa 10 min la foc mic sa mai scada.Dupa ce stingem focul,adaugam patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust si o lingura de otet. Asta-i tot...

TIPS-URI

1

Secretul unei fasole gustoase este fierberea indelungata la foc mic si acoperita.Cel mai bine merge cu ceapa verde su cu salata de varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, cu carnati