Ma bucur ca va place, eu o gatesc foarte des. Am mereu congelata iar vara iau proaspata. Este excelenta si are foarte putine calorii. Ea si cu zuchini, dovlecelul acela verde, sunt preferatele mele
ii foarte buna dar retetele astea jamie oliver le-a inventat ?
God , sylvia, scuza-ma nu stiu ce am azi, nu vreau sa fiu carcotasa desi sunt realizez, dar acum nu ii invata jamie oliver pe romanasi sa gateasca o fasole verde da-l in colo, ma inebuneste baiatul ala deja .
Rivka e ok, nu trebuie sa te scuzi e normal sa iti spui parerea . Am denumit asa reteta pentru am luat-o din carticica lui si avea diferit fata de fasolica romaneasca ( pe care o ador ) faptul ca e fiarta in abur separat fasolea si sosul de rosii simplu in ulei fara apa deci totusi diferita . Nu ii fac lobby dar mereu mentionez sursa , daca nu vezi vreo sursa de inspiratei inseamna ca e chiar inventia mea . Nu m-am suparat deloc pe tine ca imi esti f draga m-am lungit cu explicatia ca sa ma explic, stii ca imi place si gatesc tot de la fasole frecata la moelleux à al noix de coco si fructe de mare si nu pun denumiri de fitze