Fasole verde pentru congelat

de mihaelar63 in Conserve, 18 Ian 2013 | 1453 vizualizari

 

Asa pun eu fasolea verde la congelat . Vara fiind abundenta de legume , mai strecor langa ea o rosie , un ardei , verdeata . Iarna aceste ,, surprize '' vor fi binevenite si vor aduce un aport de vitamine sporit , preparatelor . Cantitatea de fasole pentru o punga se stabileste tinand cont de numarul membrilor familiei [ aprox1 kg ]

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde
  • sare
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • facultativ cimbru si marar .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde pentru congelat:

Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mai mici [se poate taia usor cu foarfeca].

Se fierbe fasolea doar pe jumatate in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Se pune  1-2 ore la frigider .

Ambalati fasolea in pungi "cu fermoar" cu inchidere zippo, adaugand si legumele spalate si curatate, cele enumerate la ingrediente .

Puneti la congelator pe raftul, in general cel de jos, destinat legumelor .

 

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole verde pentru congelat-0
Fasole verde pentru congelat-1
Fasole verde pentru congelat-2
Fasole verde pentru congelat-3
Fasole verde pentru congelat-4

COMENTARII (14)

Lau 1

18.01.2013, 13:43

Rocsi 1

18.01.2013, 15:05

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:56

Foarte buna idee puse asa impreuna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04