Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 3214 vizualizari

 

Fasolica am avut-o la congelator,conservata de asta toamna.Asa ca mancarica am facut-o in doi timpt si trei miscari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole fideluta
  • 3 cepe
  • 200 ml bulion mai gros
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • muschiulet afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat:

Fasolica am avut-o gata fiarta,doar am scos-o de la congelator.dar cand avem fasoloe proaspata,o curatam la capete,o rupem mai mica si o fierbem in apa cu putina sare.

Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul incins pana se inmoaie,adaugam bulionul,potrivim de sare,adaugam fasolea si o cana de apa si mai dam la cuptor cca 20 min.

Langa ea servim ce carne dorim.Eu am avut muschi afumat,facut acasa.

Ca acritura am avut la congelator ardei copti pe care i-am dezghetat,am adaugat ulei si otet si i-am servit langa fasolica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.01.2013, 20:44

O portie mareeee si mieeee

Sim0na 1

22.01.2013, 22:23

Cu ardei copti merge la fix!!

adry88 1

23.01.2013, 11:12

yammy! gata vin la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava