Felii cu piept de curcan

de mihaelar63 in Curcan, 7 Ian 2016 | 4789 vizualizari

 

 Aceste felii cu curcan sunt delicioase atat calde cat si reci. Daca sunt de dimensiuni mai reduse se pot folosi la platourile cu aperitive .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • 200 gr cascaval afumat
  • rosii cherry
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii cu piept de curcan:

  1. Portionati felii de carne 4x4 cm aproximativ egale. Bateti usor carnea cu batatorul de snitele .
  2. Puneti pieptul de curcan la macerat  in  amestecul de oua, sare, mustar, smantana, oregano si chilli .
  3. Dati vasul la rece minimum o ora.
  4. Prajiti usor carnea  pe ambele parti  in ulei incins.
  5. Pregatiti o tava tapetata cu folie de copt.
  6. Transferati feliile prajite in tava. Peste fiecare bucata de carne se pune o felie de cascaval afumat cam de aceiasi marime. Se decoreaza cu  rosii cherry.
  7. Dati tava cateva minute la cuptorul preincalzit pentru ca sa se gratineze frumos.
  8. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca doriti sa preparati ca fel principal ,portionati bucati mai mari de carne. Serviti feliile cu curcan, calde insotite de garnitura preferata.

2

Ouale se sparg separat fiecare pentru a se controla prospetimea.

3

Oul trebuie sa aiba galbenusul neimprastiat de culoare omogena galbena fara pete. Albusul trebuie sa fie clar, transparent.

4

Eu arunc imediat oul care nu are galbenusul intreg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecel