Felii de carne alla pizzaiola

de loredanaaa in Vita, 9 Feb 2013 | 1742 vizualizari

 

Reteta am invatat-o in Italia si este asa de buna si simpla, incat de atunci o fac mereu. De data asta am facut-o in cuptor

 

INGREDIENTE

  • -4 felii de carne de vitel (cu cat sunt taiate mai subtire cu atat mai bine)
  • - cativa catei de usturoi..in functie de cum va place usturoiul
  • - 3rosii taiate cubulete
  • - origano
  • - sare
  • - piper
  • -branza:eu am pus mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne alla pizzaiola:

Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute.

Rosiile se taie cubulete.

Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare 

Se da la foc cu un pic de ulei 

Feliile de carne se pun in tigaie cu 2 linguri de ulei

Se prajesc doar pe o parte   

Se intoarce carnea si deasupra carnii prajite se pune sosul preparat din rosii, origano si mozzarella taiata felii

Lasati sa se prajeasca carnea pe partea cealalta, acoperiti cu  capacul

Se poate face si in cuptor.

 

TIPS-URI

1

in cuptor: -am copt carnea in cuptor,apoi am adaugat sosul de rosii,origano,mozarela si l-am lasat pana s-a topit branza

RETETA IN IMAGINI

Felii de carne alla pizzaiola-0
Felii de carne alla pizzaiola-1

COMENTARII (13)

Bunica

Bunica 1

09.02.2013, 19:00

babi5

babi5 1

09.02.2013, 19:33

Bun ,simplu si sanatos

loredanaaa

loredanaaa 1

10.02.2013, 15:17

multumesc,e tare buna si abia anu trecut am invatato

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!