Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.

de Dan_Alexandru in Vita, 21 Apr 2012 | 5752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr muschi de vita
  • 6 frunze de salvie
  • 35 gr vin alb
  • 15 gr unt
  • 200 gr faina
  • Ulei de masline .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.:

Taiem muschiul de vita felii , il batem putin pe margini  ( atentie , de obicei muschiul de vita nu se bate nu se spala). in fine , eu l-am batut putin , am adaugat pe fiecare felie cate o frunza de salvie iar apoi am pus cate o felie de prosciutto crudo . Dam fiecare felie prin faina , nu multa faina , le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , cand s-au facut pe ambele parti , adaugam vin alb si imediat un cubulet mic de unt , dam focu la maxim , amestecam incet 13 secunde cat sa se lege sosul de vin . Asezati preparatul estetic pe farfurie si cu restul frunzelor de salvie le folosim la decor .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel la cuptor