Felii de porc rumenite in sos dulce

de Sidy in Porc, 10 Mar 2011 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa porc
  • 1 lingurita zahar
  • 1 caciulie usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 2-3 linguri untura
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de porc rumenite in sos dulce:

Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.
Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.
Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.
Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim,apoi adaugam zaharul si sosul de soia.
Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.Eu am folosit piureul de cartofi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de porc rumenite in sos dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

10.03.2011, 16:10

Felul doi mananc aici

LUK 1

10.03.2011, 23:37

bun bun

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Jambon la cuptor