Felii de vinete cu cas de oaie .

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2014 | 3713 vizualizari

 

La piata niste dragalase vinete mai micute si zvelte le ocolea toata lumea. De cum le-am vazut am si stiut ca le doresc coapte cu branza. Acasa in frigider nu tu parmezan, nu tu mozzarella. Va asigur ca au fost delicioase si cu banalul cas proaspat de oaie. Cumpar cas de la aceiasi persoana si nu dau gres

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete [ de Ludus ]
  • 3 oua [ gainile soacrei ]
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei masline
  • oregano [ gradina proprie ]
  • sare
  • piper
  • 200 gr cas de oaie [ de Ploscos ]
  • rosii [ de Valea Larga ]
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de vinete cu cas de oaie .:

Spalati si stergeti vinetele .Spalati rosiile

Feliati vinetele , sarati si lasati sa se scurga de zeama .

Bateti  spuma 3 oua . Adugati pesmet , sare , piper , oregano .

Fiecare felie de vinete se da prin amestecul cu ou .

Puneti feliile impanate in tava cu folie de copt .

Razuiti cas deasupra . Dati 10 minute la cuptor .

Pe fiecare felie de vanata se pun felii de rosii si rade din nou cas . Sarati putin

Dati la cuptor inca 10 minute .Daca va place ca preparatul sa fie mai rumen mai lasati pana capata textura si consistenat dorita .

Noi am servit cu salata de castraveti si paine de casa .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Feliile de vinete le puteti servi si ca garnitura langa o friptura la gratar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de vinete cu cas de oaie ." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane