Fettuccine cu rosii si carnati

de - Andreea - in Paste, 20 Iun 2015 | 4519 vizualizari

 

Asemanator retetei de paste cu ragu dar de aceasta data folosim carnea de carnati ... aceasta varianta este mult mai delicioasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fettuccine
  • 4 carnati de porc
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu rosii si carnati:

Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram sare si piper si din cand in cand adaugam putina apa.Lasam la foc potrivit pentru 15-20 minute. 

Cand carnea e gata, adaugam rosiile in bulion ( maruntite),si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn . Dam la foc iute pentru 2 minute.Gustam de sare .

Separat punem apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare apoi adaugam pastele.Se fierb conform indicatiiilor de pe ambalaj , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa.

Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.

Asezam pastele in farfurie,punem sosul cu rosii si carnati si presaram busuioc si patrunjel. 

Se servesc fierbinti .

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta putem adauga si legume ca dovleac,dovlecei,morcov...taiate cuburi si adaugate in tigaia cu carnati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu rosii si carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana