Fettucine cu somon si feta

de Rux in Paste, 4 Apr 2012 | 1666 vizualizari

 

Pentru o cina savuroasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettucine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 cepe verzi( fire)curatate si tocate fin
  • 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi)
  • 2 bucati mari de somon proaspat
  • 1 lingura de capere tocate fin
  • 300 ml smantana
  • 100 gr feta maruntita
  • piper negru
  • sare dupa gust
  • 1 lamaie taiata sferturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettucine cu somon si feta:

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle.

Am calit inabusit in ulei de masline ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute) la foc moderat in jur de 5 minute.

Somonul fara piele si dezosat, taiat bucati mici l-am pus pe gratar, se face foarte rapid si l-am dat deoparte.

Am pus apoi intr-o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul de sare si piper. Am lasat pe foc mic inca cinci minute apoi am amestecat pastele ( inca fierbinti)  scurse bine cu feta si restul compozitiei. 

Asezam pe farfurie si decoram cu lamaie.

Foarte foarte bun!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fettucine cu somon si feta 156082
retete culinare - Fettucine cu somon si feta 156083
retete culinare - Fettucine cu somon si feta 156084

COMENTARII (38)

deyutzky 1

05.04.2012, 13:30

uuu...cum arata apetisant

Rux 1

05.04.2012, 21:05

Multumesc tare tare mult...ma bucur ca v-a placut

Dana_Retetegg 1

05.04.2012, 21:32

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D