Ficăței de pasăre în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 9924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăței
  • 1 pachet foetaj Morărița
  • 1 gălbenuș
  • sare
  • piper
  • ½ linguriță tarhon
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pasăre în foietaj:

 Ficățeii se spală bine în mai multe ape și apoi se pun în strecurătoare să se scurgă de apă. Se rumenesc ușor în două linguri de ulei și când sunt gata se condimentează cu sare, piper și tarhon uscat. Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească.

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi o cantitate mai mare, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea ficățelului. Se așează bucățile de ficat pe fâșia de foietaj  şi se rulează fâşia de foietaj în jurul ficățelului. Se aşază rulourile obținute  în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cu ajutorul unei pensule. Se presară mac  şi se dau la cuptorul încins  pentru 25 de minute. Se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi ca aperitiv.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pasăre în foietaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta in zeama de varza