Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Portionam ficatul de curcan si il tinem in sare, piper, si putin vin alb (se poate face marinata si cu lapte)
- intr-o cratita se toaca marunt o ceapa mare si se caleste cu ulei de masline. Adaugam apoi fasiile de ardei gras si dupa ce s-au calit putin adaugam ficatul. Se calesc toate 3 minute , apoi adaugam rosiile taiate cubulete , pasta de tomate si de paprica , si condimenta, cu sare, piper, praf de usturoi, praf de chimen sau putem inlocui cu rozmarin uscat.
- adaugam un pahar de vin alb si putina apa. ÇLasam sa fiarba acoperit cca 20 min si gustam de sare, piper. Facultativ se poate folosi chilli (eu mereu folosesc piri-piri facut in casa din gindung-otrava dar ff bun:))))
. Se serveste cu o mamaliguta mai moale alaturi de un vin rosu sec.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult