Ficat de pasare cu varza dulce

de lia maria in Ficat, 1 Iul 2010 | 3529 vizualizari

 

Am combinat pentru prima data ficatul de pasare cu varza proaspata si am fost foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pasare
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 varza 0,8 kg
  • 1 lingura sare mare
  • 200g bullion
  • 3 fire cimbru proaspat
  • piper
  • 1 ardei iute pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pasare cu varza dulce:

Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h.

Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.

Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile de ficat, la foc mediu, pe ambele parti. Le scoatem pe servet absorbant.

Stoarcem varza de apa lasata, incingem uleiul ramas intr-o tigaie cu pereti mai inalti (sau oala) si punem varza la calit. Amestecam des, sa nu se arda. Dupa 15’ adaugam bulionul, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade zeama, inca 10-15’.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39658
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39659
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39660
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39661
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39662
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39663
retete culinare - Ficat de pasare cu varza dulce 39664

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

01.07.2010, 17:47

Arata tare bine.

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:15

foarte buni , cu varza si cimbru , cum imi place mie :frumoasa prezentare

nadina73 1

04.07.2010, 22:33

nu am mancat dar arata bine nota 10 si decoru

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S