Ficat de porc cu ceapa

de Moni_alex in Ficat, 6 Oct 2015 | 12939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita piper
  • o lingurita boia dulce
  • o lingurita vegeta
  • sare
  • o cana de apa
  • o cana de lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa:

Se spala bine ficatul de porc si se lasa in lapte timp de o ora.

Se pun untul si uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa taiata feliute si se lasa la calit timp de cateva minute.

Se scoate ficatul din lapte, se sterge pe un prosop de hartie, se taie bucatele si il punem in tigaie peste ceapa.

Se lasa 5 minute la foc mediu, apoi se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute.

In cana cu apa se adauga cimbrul, rozmarinul, boiaua, vegeta si piperul, se amesteca bine si se adauga peste ficat.

Se lasa la fiert la foc mediu timp de 25-30 de minute.La final se adauga si sare dupa gust.

Am servit ficatul de porc cu castraveti murati!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

07.10.2015, 15:59

Rocsi 1

08.10.2015, 20:39

raluper 1

15.02.2017, 19:30

L-am gatit !!! a fost delicios!!! pe langa ceapa am mai adaugat trei ciuperci mari taiate felii !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu ceapa