Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.
Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.
Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.
Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.
Eu l-am mancat asa simplu cu paine neagra proaspata.
Mie imi place sa inting painea in uleiul in care s-a prajit.
1
Ficatul inainte de prajit se poate tine in lapte rece o ora.
2
Ca sa nu sara la prajit ficatul trebuie sa fie bine sters de apa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult