Ficat de porc prajit

de MotanLaOale in Porc, 21 Aug 2013 | 32173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ficat de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Eu l-am mancat asa simplu cu paine neagra proaspata.

Mie imi place sa intind painea in uleiul in care s-a prajit.

 

TIPS-URI

1

Ficatul inainte de prajit se poate tine in lapte rece o ora.

2

Ca sa nu sara la prajit ficatul trebuie sa fie bine sters de apa.

RETETA IN IMAGINI

Ficat de porc prajit-0
Ficat de porc prajit-1
Ficat de porc prajit-2
Ficat de porc prajit-3
Ficat de porc prajit-4
Ficat de porc prajit-5
Ficat de porc prajit-6
Ficat de porc prajit-7
Ficat de porc prajit-8
Ficat de porc prajit-9
Ficat de porc prajit-10

COMENTARII (48)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.03.2015, 08:33

christyansen

christyansen 1

04.09.2016, 18:59

ce bun este bv bv bv bv bv bv bvv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.09.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!