Ficat de pui cu usturoi si broccoli

de Bya Ralu in Ficat, 14 Iun 2012 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tavita de ficat de pui
  • 2 -3 buchetele de brocoli
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt
  • vin rosu
  • piper alb,patrunjel maruntit,sare,cimbru,marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu usturoi si broccoli:

Intr-o tigaie wok punem untul sa se topeasca. Ficatul se curata si se clateste cu apa rece, dupa care il punem in tigaie. Se stinge cu 1 ceasca de vin rosu cat sa acopere ficatul, se pune si usturoiul taiat felii. Se adauga condimentele, in afara de marar care se pune inainte sa fie gata. Se intoarce de pe o parte pe alta, se mai completeaza cu apa, iar in circa 10 minute e gata. Se adauga mararul si buchetelele de broccoli fierte separat, se piseaza cu o furculita, se adauga, se amesteca sosul si dupa 5 minute se ia de pe foc

 

RETETA IN IMAGINI

Ficat de pui cu usturoi si broccoli-0
Ficat de pui cu usturoi si broccoli-1
Ficat de pui cu usturoi si broccoli-2

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

15.06.2012, 21:59

mersi draga mea

laura_n 1

15.06.2012, 22:15

oau, iar imi ploua in gura, o deliciosenie

Bya Ralu 1

15.06.2012, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04