Ficatei crocanti la cuptor

de rivka in Ficat, 8 Dec 2009 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pasare/pui
  • condimente
  • 3 oua
  • sare
  • ulei masline
  • faina alba
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei crocanti la cuptor:

Ficateii se spala , se curata daca e cazul , se stropesc cu 4 linguri ulei masline, condimente dupa gust, se aseaza intr-o punga cu faina se scutura bine punga sa se repartizeze faina uniform, se dau prin ou batut cu furculita cu sare, apoi se baga intr-o punga cu pesmet se scutura bine punga sa se repartizeze pesmetul uniform.Se aseaza in tava pe hartie de copt se stropesc cu cateva linguri ulei masline, se dau la cuptor cca 1 ora la foc mic(175 grdae).

Se manana calzi sau reci.

 

COMENTARII (6)

ionix 1

21.12.2009, 21:38

Rivka? ficateii se usuca sau raman suculenti???

rivka 1

21.12.2009, 23:06

is destul de uscati da...

ionix 1

22.12.2009, 10:19

aham... ar fi pe gustul sotului meu mersic Rivka...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S