Ficatei cu mamaliguta

de Laly in Ficat, 3 Noi 2010 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pasare
  • 300 ml lapte
  • 100 ml vin rosu
  • 100 ml apa
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita busuioc
  • 1/4 lingurita cimbru
  • foi de dafin
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu mamaliguta:

Ficateii se spala in apa rece,se curata de pielite,apoi se pun in lapte si se lasa circa 1 ora.

Tocam ceapa solzisori si o punem la calit.Cand a devenit sticloasa se adauga ficateii si se lasa sa se rumeneasca usor.

Se adauga boiaua,cimbrul,busuiocul,sarea,apa iar la sfarsit paharul cu vin si se amesteca bine.

Se unge un vas termorezistent,se toarna ficateii si se introduc la cuptor la foc mediu.

Aproape de final se toaca sau se piseaza usturoiul si se adauga peste sos.

Se servesc calzi cu mamaliguta si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vanilla 1

04.11.2010, 13:13

CE ARANJAMENT MISTO AI FACUT!!!

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:25

si eu prezenta la o portie...imi place mult

nadina73 1

05.11.2010, 00:56

super ce bine aratasi daca nu ti-e foame si tot nu poti refuza5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de usturoi