Ficatei cu mazare verde

de Sidy in Ficat, 13 Feb 2012 | 2742 vizualizari

 

Pentru un pranz satios am pregatiu o reteta usoara de ficatei de pui cu mazare, care noua ne place foarte mult..
Copiii in special indragesc acest fel de mancare, gratie aromei ficateilor de pui.Alex al meu este incantat de...măzăică.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mare cu mazare verde 
  • 1 ceapa 
  • 400 g ficatei de pasare 
  • 2-3 felii gogosar(congelate) 
  • 2 linguri pasta de ardei 
  • 100 g baby carottes congelati 
  • 3 linguri ulei 
  • patrunjel verde 
  • sare 
  • piper 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu mazare verde:

Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt, pasta de ardei, mazarea( vi-o recomand pe cea care se vede in imagine ca este foarte cruda), morcovii si 1/2 cana cu apa sau supa. Potrivim de sare si piper, acoperim cratita si lasam sa fiarba incet.

Incingem ulei intr-o tigaie si adaugam ficateii care au fost spalati si zvantati inainte.Ii prajim bine pe ambele parti fara sa punem sare pe ei ( sa nu se intareasca).

Cand sunt fripti , mazarea si morcovii fierti, adaugam patrunjel verde tocat si ii servim impreuna.

Pofta mare !

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146428
retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146429
retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146430
retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146431
retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146432
retete culinare - Ficatei cu mazare verde 146433

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

13.02.2012, 12:55

Super.

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 14:11

iri_iri 1

13.02.2012, 16:35

buna papica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21