Ficatei cu sos bechamel

de lilik in Mancare copii, 8 Aug 2010 | 8054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ficatei de pui
  • ulei de masline
  • 1 legatura spanac proaspat sau 2 cuburi congelat
  • brocoli,cartofi,etc(in general ce are fiecare acasa)
  • sos bechamel(unt cat o aluna,1 lingurita cu vf cu faina,200ml lapte)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos bechamel:

Se da ficatelul in clocot si se arunca apa.

legumele se fierb separat taiate bucatele,iar spanacul cand e fiert il tocam.

Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins,se adauga ficatelul taiat bucati impreuna cu legumele si se lasa la innabusit vreo cateva minute ,dupa care se adauga sosul si se mai lasa 5 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

epurasha2bb 1

10.08.2010, 17:04

5 furculite! excelent! si mie imi plac ficateii asa!

lilik 1

10.08.2010, 22:19

multumesc pt furc si data viitoare iti tr si tie o portie Epurash

Teo 1

12.08.2010, 23:58

combinati cu spanac sunt un deliciu !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iepurasi si Oua colorate