Ficatei de pui cu ceapa si mamaliguta

de cristeena20 in Ficat, 19 Feb 2013 | 32936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de ficatei de pasare
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras (poate fi de 2 culori)
  • ulei de masline
  • 2-3 catei usturoi pisat
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o cana suc de rosii
  • putin ketchup
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • sos de chilli
  • 1 cana faina de malai
  • 3 cani apa
  • sare
  • unt cat o nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si mamaliguta:

Curatam ficatul si il portionam dupa preferinte.

Taiem ceapa julien si o punem in tigaie la calit cu ulei de masline. Dupa 5 minute, cand ceapa s-a mai inmuiat, adaugam ardeiul gras taiat fasii si el. Lasam sub capac sa se caleasca si sa se inmoaie. Adaugam sare si apoi putin vin alb. Adaugam boia de ardei dulce, ficatul si apoi pasta si sucul de rosii amestecate cu putin ketchup, piper, un chili daca va place mai picant. Lasam sa fiarba 15 minute.

Intre timp facem mamaliga: apa clocotita cu sare in care adaugam malaiul in ploaie, amestecand continuu. La final adaugam putin unt.

Servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in vin