Ficatei de pui cu ciuperci

de adasev12 in Ficat, 13 Dec 2011 | 6845 vizualizari

 

by gaby_d...multumesc gabitzule!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pui
  • 100 g ciuperci feliate din conserva
  • 1 morcovel
  • 2 linguri pasta de bulion cu busuioc si ceapa
  • 1 ceapa
  • 2 catei d eusturoi mai zdraveni
  • sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ciuperci:

Ficateii se spala foarte bine si se curata frumos.

Ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoare si se calesc usor in ulei de masline. Se adauga ciupercile si ficateii, se mai lasa vreo 2-3 minute la calit si se acopera cu apa, cat sa treaca peste ficatei. Se lasa la fiert la foc mic cam 20 minute. Se pune apoi pasta de rosii, putina sare si piper si se lasa sa mai fiarba vreo 5-7 minute. Eu la sfarsit am facut o maia cu o linguritata de amidon ca mi s-a parut cam multa zeama si imi place sa fie mai grosut, ca un sos. Se pune si patrunjel verde si gata.

Am servit cu  piure. Foarte buuuun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rocsi 1

13.12.2011, 21:13

buni buni..tre sa mai fac si eu in casa la cei care mananca

adasev12 1

13.12.2011, 21:21

bunica......

MotanLaOale 1

13.12.2011, 22:08

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ficat de pui