Ficatei de pui cu sos

de Miha in Ficat, 20 Aug 2009 | 7063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 lingura pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml suc de rosii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos:

Ficateii ii prajim in ulei de masline,fara sare.Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie.

Se prepara un sos din uleiul in care s-au prajit ficateii si in care se adauga zeama de lamaie,pesmetul,sucul de rosii,usturoiul si ceapa tocate marunt.Se amesteca pe foc pana se leaga.

Se adauga si ficateii,se mai lasa putin pe foc.

Se servesc cu mamaligura si presarati cu patrunjel verde.

 

COMENTARII (4)

Miha 1

11.10.2010, 17:12

Asa e, is foarte buni.

ancutaCH 1

17.05.2012, 15:01

au iesit super! ...pt prima data cand nu mi s-au prins de tigaie...dar ... am scapat cam multa lamaie (1/2 zeama de lamaie)...si era un pic acru sosul asa ca am dres cu un pic de zahar si a fost taman pe placul puiului meu!

Miha 1

17.05.2012, 17:21

Sa va fie de bine masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04