FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII

de ramo_cata in Ficat, 12 Oct 2009 | 8862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  ficatei de pui
  • bulion de rosii facut in casa
  • o ceapa
  • 2 gogosari
  • cimbru,busuioc,foi de dafin,sare
  • 2 linguri de faina
  • ulei de masline
  • 3 catei de  usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII:

Am fiert ficateii intr-o oala cu apa.am tocat ceapa marunt,am taiat gogosarii julien.intr-o cratita am pus uleiul de masline,cat sa acopere fundul cratitei,am pus ficateii de pui ,ceapa si gogosarii.peste am pus putina apa si le-am inabusit cam 20 minute completand cu apa cand era nevoie...am adaugat si bulionul de rosii..apoi condimentele si usturoiul tocat.am servit cu mamaliguta...

 

COMENTARII (6)

ramo_cata 1

08.02.2010, 00:25

reteta zilei?!! ..woauuuu..multumesc

ionix 1

08.02.2010, 08:24

n-am facut ficatei cu sos de rosii pana acum, cel putin nu-mi aduc aminte.... arata bine

alina21 1

03.09.2010, 18:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D