Ficatei de pui de valentine's day

de mihaelar63 in Ficat, 12 Feb 2010 | 3888 vizualizari

 

Zile trecute Miha mi-a facut pofta cu ficatei ,asa ca m-am apucat de treaba , dar de iesit ca de obicei , a iesit altceva .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficat pui
  • 400 gr cotlet afumat [ de casa ]
  • 4 catei usturoi
  • boia
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei mic galben
  • piper
  •  400 gr cartofi
  • 4 gogosari copti si marinati [  vezi reteta la bunica ]
  • sare
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei 
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui de valentine's day:

# am spalat si am curatat ficatul de pielite .
# cotletul afumat se taie fasii inguste si se prajeste in unt+ ulei .
# se adouga , ficatul si ardeiul taiat tot fasii + usturoiul taiat felii .
# se pune o cana de apa si se lasa la inabusit pana scade apa de pe ei .
# separat am curatat cartofii i-am taiat cuburi mici si i-am fiert in apa cu sare . am umlut gogosarii marinati cu cartofi si am servit ca garnitura .
# la sfarsit am presarat patrunjel verde si piper pe preparat

 

RETETA IN IMAGINI

Ficatei de pui de valentine's day-0
Ficatei de pui de valentine's day-1
Ficatei de pui de valentine's day-2
Ficatei de pui de valentine's day-3
Ficatei de pui de valentine's day-4

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

13.02.2010, 07:43

foarte ingenioasa ideea cu garnitura .............imi place si o voi testa

Bunica 1

13.02.2010, 08:45

Se intampla si la alte case . Pana ajunge sa fie preparat sa fie improspatata provizia. Sa te vad de luni cand intri in post , gusti asa, putina garnitura

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:03

O bunatate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04