Ficatei de pui in sos de rosii

de Bucataras Medi in Ficat, 2 Noi 2010 | 18400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g ficatei de pui
  • ulei
  • lapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 ardei iute
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii:

Se curata si apoi se spala ficateii.Se lasa in apa rece cateva ore(2-3) pentru a iesi sangele din ei dupa care se scurg , se spala cu  jet de apa rece si apoi se pun intr-un vas si se toarna peste ei lapte cat sa ii acopere.Se tin la rece 30 min.

Intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa taiata marunt la calit dupa care adaugam ficateii (pe care i-am scurs) si lasam ca acestia sa se rumeneasca.Separat, intr-un vas punem bulionul si amestecam cu o cana cu apa si condimentele.(cimbru,rozmarin, boia si ardeiul iute curatat de seminte si taiat marunt)Amestecam bine pentru o buna omogenizare  si turnam apoi peste ficatei.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Punem capacul si lasam ca sosul sa scada.

Sunt deliciosi serviti cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

03.11.2010, 07:03

Nadina, stai linistita ca portia ta este pusa bine.............

Sylvia 1

04.11.2010, 16:43

Ce frumos ia decorat artista nu altceva, tare imi place tot ce gatesti tu pacat ca stau asa departe

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:30

poate intr-o buna zi vom reusi sa stam de vorba la o cafea....tare mult mi-ar place............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu orez salbatic