Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Ficat, 29 Aug 2015 | 13384 vizualizari

 

Pana acum mancam ficateii doar prajiti, acum am zis sa incerc sa le fac si un sos, ca tot au fost destule rosii in gradina. A iesit o mancarica foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui;
  • 5 rosii;
  • 5 catei de usturoi;
  • busuioc uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • circa 150 ml ulei;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi:

Se spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac.

Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile spalate, decojite si date prin robot, usturoiul curatat de foi, spalat si taiat feliute, busuiocul si boiaua de ardei dulce. Se amesteca si se lasa in continuare pe foc, tot cu capacul pus, pana cand scade sosul.

Sunt deliciosi daca sunt serviti cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

31.08.2015, 22:33

chrristian75 1

13.12.2015, 18:33

foarte bun!!!!!!!eu am facut altceva...i-am pus intr-o tava,am turnat un pic de vin rosu peste ei si i-am dat la cuptor 45 min.minunati

Andra_Constantinescu 1

13.12.2015, 22:28

Si mai buni asa, christian!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui