Ficatei de pui in vin cu legume

de Sylvia in Ficat, 3 Iun 2010 | 5060 vizualizari

COMENTARII (22)

Bucataria_lui_Tavi 1

03.06.2010, 11:08

first . portia cea mai mare. .

Rocsi 1

03.06.2010, 11:19

frumos frumos

Ina 1

03.06.2010, 11:22

Doamne, ce bine arata!

Ina 1

03.06.2010, 11:23

nu mai pot sa-l scriu pe cinci din litere, mi se deschide o fereastra aiurea, daca dau pe el

ela 1

03.06.2010, 11:30

frumos si buuuun

epurasha2bb 1

03.06.2010, 11:31

foarte bun! ramane de efectuat!

epurasha2bb 1

03.06.2010, 11:32

ina e de la tine ca eu pot!

Sylvia 1

03.06.2010, 11:51

Multumesc de laude nici nu e reusita poza ca strigau baietii sa le duc mancarea asa ca am facut la repezeala oricum ies foarte fragezi si buni

Sylvia 1

03.06.2010, 11:52

Tavi ai portia cea mai mare

Sylvia 1

03.06.2010, 11:53

Ina tie iti dau la schimb cu peste din ala bun care ai tu in rezerva secreta

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 11:59

wow................ce frumos mai arata...................5 furcu Sylvia si felicitari!

lia maria 1

03.06.2010, 12:37

un aranjament deosebit de finutpentru preparat 5 furculite

ana 1

03.06.2010, 12:55

Imi plac ficateii ,o sa incerc aceasta retata curand

Ina 1

03.06.2010, 12:58

epurasha, de la mine era, furculitele le dadusem, dar nu puteam tasta 5-ul.....

dicarmencitta1957 1

03.06.2010, 14:12

Super bun si super aranjamentul.5 furculite si nota cea mai mare.

jolygina 1

03.06.2010, 14:42

ouauu ce frumos este oranta ,

nadina73 1

03.06.2010, 16:32

foarte bun felicitari pt decor si pt reteta5 furcu

Sylvia 1

04.06.2010, 10:45

Multumesc de laude

violette 1

04.06.2010, 11:01

waawww ce bine arata! foarte buni ficateii, imi plac tare mult.

mena29 1

04.06.2010, 11:29

Sylvia ce bunatate ai tu aici

Sylvia 1

04.06.2010, 21:05

Va servesc cu drag !

ionix 1

08.06.2010, 12:53

demential! la favorite...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc inabusit cu legume