Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
f buni la cuptor, nici nu se compara cu cei facuti la tigaie...am papat cat pt 3 zile...si nu-s amatoare de ficat, recunosc...
Ficateii ii spalam bine si curatam, ii lasam intregi, doar ii crestam putin. Aprindem cuptorul la 200 g. intr-o tava punem putin ulei de masline, asezam apoi ceapa taiata fideluta si nu foarte marunt, apoi punem ficateii pe care i-am codimentat cu sare, piper, oregano si cimbru din belsug si i-am uns cu ulei de masline. Taiem cateii de usturoi in fasii si-i asezam printre ficatei.
Cartofii ii curatam si-i taiem cubulete, ii punem intr-un caston si-i codimentam si pe ei cu sare, piper ( dar nu prea mult, ca am mai pus si la ficatei), ulei de masline, oregano uscat si rozmarin verde taiat marunt. ii punem in tigaie peste ficatei , turnam paharul de vin, intr-o parte a tavii si punem si untura, din loc in loc. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumusel si devin maronii.
Se servesc calzi, cu rosii proaspete si busuioc verde. O nebunie.
1
parerea mea ca de aici lipseste ceapa verde si putin marar...cred ca erau si mai deliciosi...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult