Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Atat de simplu, rapid si atat de bun!!!
Se spala ficatul si se curata de pielite.
Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc. Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.
Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu (laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .
Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.
Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult