Ficatei de pui pane

de mirela0911 in Pui, 23 Iun 2015 | 14357 vizualizari

 

Am incercat si aceasta varianta de a gati ficateii si mi-au placut tare mult, mai ales ca au iesit crocanti pe exterior!

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficatei de pui
  • lapte dulce
  • sare, piper
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 lg faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui pane:

Se spala bine ficateii si se curata de pielite. Se pun intr-un vas adanc si se toarna laptele dulce, cat sa-o acopere. Se lasa cel putin o ora, dupa care se scurg bine.

Intr-un alt vas se rade cacavalul marunt, se pun ficateii si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine.

Se bat ouale bine, se pune sare si piper apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Trebuie sa rezulte un aluat ca pentru snitele. Pe o farfurie se toarna pesmet. Se ia cate o bucata de ficat, se da prin aluatul de snitele, apoi prin pesmet si se pun in cratita cu uleiul incins. Se lasa sa se prajeasca pana prinde o culoare aurie deasupra, apoi se intorc pe partea cealalta. Se aseaza pe o farfurie pe care s-a pus prosoape de hartie pentru a lua excedentul de ulei.

Se serveste alaturi de o garnitura si salata dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Atentie mare in timpul prajitului, s-ar putea ca uleiul sa sara.

2

Nu se lasa mult la prajit, astfel ficatul se va intari.

3

Laptele are rolul de a lua din amareala ficatului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si pate de ficat