Ficatei la ceaun

de madalinanicoleta in Ficat, 15 Dec 2013 | 1876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pasare
  • sare,piper
  • 100 ml apa
  • un strop ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la ceaun:

Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun intr-o sita la scurs. Se pun in ceaun si se intorc pe-o parte si pe alta pana prind o culoare. Se pune apa peste ficatei, se acopera cu un capac si se lasa la foc mediu. Cand apa aproape a scazut se adauga un strop de ulei ,sare si piper dupa gust si se mai lasa inca 10 minute pe foc. Se pot servi cu usturoi si mamaliguta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei la ceaun 284896
retete culinare - Ficatei la ceaun 284897
retete culinare - Ficatei la ceaun 284898
retete culinare - Ficatei la ceaun 284899

COMENTARII (7)

jolygina 1

16.12.2013, 00:20

marcela1979 1

16.12.2013, 09:55

madalinanicoleta 1

16.12.2013, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S