Ficatei pane cu piure si sos rosu

de epurasha2bb in Ficat, 5 Mar 2010 | 8339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 6 ficatei de pasare proaspeti,
  • 2 cartofi,
  • 50 g cascaval,
  • 1 cana de lapte,
  • 1 cutie rosii in bulion,
  • 2 linguri de vin,
  • 1 nuca de unt,
  • sare,
  • piper,
  • ceapa verde -2 fire.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane cu piure si sos rosu:

Se tin ficateii de pui in lapte intr-o farfurie adanca cat sa dea peste ei laptele cam o ora.Apoi se scurga bine si se zdrobesc cu degetele sau cu furculita, se amesteca cu cascavalul ras marunt, cu sare si piper iar apoi se dau prin faina amestecata cu ou si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc.

Apoi se servesc cu piure de cartofi facut din cartofi fierti si pasati cu lapte, unt, sare si piper.Sosul rosu se prepara din rosii in bulion cu ceapa si morcov, calite si stinse cu putin vin.Se decoreaza cu putina ceapa verde.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu piure si sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

antzuka 1

06.03.2010, 16:39

n-am mai mancat, m-am facut curioas..mmm

epurasha2bb 1

07.03.2010, 20:52

mersi fluturas!incearca cu incredere!

epurasha2bb 1

07.03.2010, 20:54

antzuka nici eu nu mai mancasem pana sa-i fac dar de acum o sa mai mananc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor