Figuri geometrice cu crema de branza

de ancutsa in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2016 | 322 vizualizari

 

Cuburi si sfere cu branza, unt si ceapa, tavalite prin susan, chimen, mac, ardei rosu, care se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru festiv :)

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde (fara frunze);
  • 150 g branza rasa;
  • 50 g unt;
  • 1 varf de lingurita de sare;
  • Pentru decor: un ardei gras rosu, seminte de susan, mac, chimen, cateva rosii cherry si un castravete.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Figuri geometrice cu crema de branza:

Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte marunt (sau data la blender) cu untul, branza rasa si putina sare.

Se pun mirodeniile preferate pe farfurioare, apoi cu mainile uscate si curate se formeaza cuburi, sfere si orice forme mai doriti din branza, care se rostogolesc prin mirodenii. Eu am folosit seminte de susan, mac, chimen si un ardei rosu maruntit fin (eventual dat la blender).

Se asaza frumos pe un platou, iar in mijloc eu am asezat cateva felii de paine, fasii de castravete si cateva rosii cherry.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/05/cuburi-cu-crema-de-branza.html

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Figuri geometrice cu crema de branza 452013
retete culinare - Figuri geometrice cu crema de branza 452014
retete culinare - Figuri geometrice cu crema de branza 452015
retete culinare - Figuri geometrice cu crema de branza 452016
retete culinare - Figuri geometrice cu crema de branza 452017

COMENTARII (9)

ancutsa 1

28.07.2016, 07:49

Va multumesc frumos!

simona72 1

04.08.2016, 11:35

ancutsa 1

04.08.2016, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55