Figurine din foietaj cu cascaval

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj,
  • 250 gr cascaval,
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Figurine din foietaj cu cascaval:

Lasam foietajul la temperatura camerei, dupa ce este usor de modelat il intindem pe masa de lucru si il intindem foarte putin cu sucitorul apoi cu diferite forme decupam din aluat{ daca nu aveti forme puteti decupa cu un pahar mai mic sau cu o ceasca} lepunem intr-o tava tapetata cu hirtie de copt le ungem cu ouale batute bine apoi preseram cascaval ras pe fiecare. Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam pina se rumeneste frumos {pina se topeste cascavalul }. Cind sunt gata se lasa sa se racesca si se pot servi. Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune deasupra seminte de susan, mac, brinza dupa preferintele fiecaruia. Se servesc alaturi de o bere rece.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327693
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327694
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327695
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327696
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327697
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327698
retete culinare - Figurine din foietaj cu cascaval 327699

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

20.06.2014, 20:01

Valyvalentyna 1

20.06.2014, 21:06

Va multumesc !!...

Rocsi 1

20.06.2014, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55