Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă

de simonacallas in Peste, 30 Apr 2014 | 5978 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

30.04.2014, 11:33

pot sa ma mut la tine?)

simonacallas 1

30.04.2014, 11:35

Numai daca-mi promiti ca-mi arati diamantul in fiecare dimineata, pranz si seara

Merisor 1

30.04.2014, 11:35

vai, cum gatesti tu!
Pot si eu cu Bya?

Corinuta 1

30.04.2014, 11:39

Vin si euuuuuu!

simonacallas 1

30.04.2014, 11:50

Va primesc pe toate, ca-mi sunteti dragi... diamantoase sau nu

RuxyRux 1

30.04.2014, 11:53

O, la laaa...a venit diva noastra cu alta bunatate de lux ..ai spus sa mai spun inca o data si ai sa ti-o iei in cap...) te rog si chiar te invit asa sa faci pentru ca meriti a fi rasfatata! Arata imbietor!

Corinuta 1

30.04.2014, 11:56

Hadeti fetelor, ca ne primeste Simona!

anca_rm 1

30.04.2014, 11:56

am vazut o reteta asemanatoare zilele astea si mi s-a parut interesanta , la fix a venit reteta ta, macroul l-am luat la fel si rubarba ....cred ca e foarte bunnnn

Bya Ralu 1

30.04.2014, 12:08

iti arata cate diamante vrei))

kukibella 1

30.04.2014, 12:16

simona72 1

30.04.2014, 12:29

Arata mortales!!iar de gust nu mai zic...ador pestele, imi place sosul, imi place si rubarba dar nu am facut-o decat la prajituri. Chiar am peste in meniu, rubarba am vazut la Lidl, asa ca sigur o voi incerca!!

Lavinia 1

30.04.2014, 12:30

ador pestele ,deci cu siguranta este pe gustul meu

_Alina_ 1

30.04.2014, 12:37

De senzatie!

laura_n 1

30.04.2014, 13:45

Simona, m-ai cucerit la maxim!

Ela68 1

30.04.2014, 13:51

deosebit

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:47

Ce-i aici! Arome una si una!

tiby 1

30.04.2014, 15:21

imi place !

MotanLaOale 1

30.04.2014, 15:35

simonacallas 1

30.04.2014, 17:23

Va multumesc mult tuturor. Ma bucur tare ca va place reteta, si noua ne-a placut mult

Rocsi 1

30.04.2014, 20:31

simonacallas 1

01.05.2014, 07:04

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde