File de biban la cuptor

de rena in Peste, 18 Dec 2013 | 3488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800gr file biban congelat
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 dovlecei
  • usturoi
  • lamaie
  • sare,oregano
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Punem pestele la decongelat intr-o strecuratoare.

Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac .

Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine si pe deasupra lor punem si pestele, adaugam zeama de lamaie ulei si sare .

Bagam la cuptor si lasam sa se rumineasca frumos.

Pofta buna!!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - File de biban la cuptor 285234
retete culinare - File de biban la cuptor 285235
retete culinare - File de biban la cuptor 285236
retete culinare - File de biban la cuptor 285237

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

18.12.2013, 09:51

place

Rocsi 1

18.12.2013, 11:23

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D