File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

de babi5 in Peste, 10 Noi 2013 | 2080 vizualizari

 

O mincare usoara si sanatoasa si atit ....,daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba ,,si nu sa va para rau

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de fileu de cod
  • ulei
  • citeva linguri de malai
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • ulei
  • PENTRU MAMALIGA
  • 1 l apa
  • 14 linguri malai grisat
  • putina sare
  • miez de lapte Delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte:

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.

Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.

Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.

Pofta sa aveti!

 

TIPS-URI

1

O cina usoara, gustoasa si sanatoasa (fara calorii multe)

RETETA IN IMAGINI

File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-0
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-1
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-2
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-3
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-4
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-5
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-6
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte-7

COMENTARII (36)

babi5 1

11.11.2013, 21:14

nadea68

babi5 1

11.11.2013, 21:15

Lavinia

babi5 1

11.11.2013, 21:15

danakarin multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04