File de cod prajit cu salata de cartofi

de Aurelia 07_07 in Peste, 18 Oct 2013 | 10452 vizualizari

 

O mancare de peste cu salata de cartofi,sanatoasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru file de cod:
  • 4 bucati file de cod
  • 1/2 lamaie
  • Worcestershire sauce
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina alba
  • Ingrediente pentru salata de cartofi:
  • 1 kg. cartofi
  • 2 cepe mici
  • sare
  • piper
  • putin otet
  • 2 linguri de ulei
  • 300 ml. apa fierbinte
  • 3/4 lingura vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod prajit cu salata de cartofi:

Modul de pregatire al pestelui:

Spalam pestele cu apa rece, dupa care il zvantam cu un prosop de hartie.

Asezam bucatile de peste pe un castron si le condimentam cu: sare,piper,zeama de lamaie si le stropim cu cateva picaturi de worcestershire sauce.

Separat intr-o tigaie, punem uleiul la incins.

Pestele condimentat,il tavalim prin faina alba si cand uleiul este incins il  punem la prajit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, dupa care poate fi servit .

Modul de pregatire al salatei de cartofi:

Spalam cartofii si ii punem la fiert intr-o oala cu abur aproximativ 30 minute.

Dupa ce s-au fiert, ii curatam de coaja  si ii taiem felii intr-un castron.

Cepele le curatam de coaja dupa care le taiem marunt si le adaugam peste cartofi.

Adaugam si uleiul,sarea piperul si otetul.

Apa fierbinte o amestecam cu vegeta si o turnam peste cartofi dupa care le amestecam bine.

Se mai poate pune sare in functie de gust.

 

 

TIPS-URI

1

Este bine ca salata de cartofi sa fie pregatita cu 3-4 ore inainte de servire.

2

Salata de cartofi nu se tine la frigider ci la temperatura camarei.

3

Worcestershire sauce (Un sos cumparat din comert deosebit de bun pentru a condimenta orice fel de carne)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod prajit cu salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bacalao a la Riojana