Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiu ca ma veti pune la zid,dar trebuie sa va dau reteta mea preferata;de asemenea,s-ar putea sa nu fiti de acord cu aceasta combinatie,dar va sfatuiesc sa incercati o data.
Pestele,spalat,portionat,uscat,condimentat,se da prin faina apoi se prajeste in ulei incins dupa care se scoate pe un prosop de bucatarie pentru excesul de ulei;din capatana de usturoi se face un mujdei;cartofii curatati spalati,taiati subtiri,se prajesc si se scot tot pe prosop de bucatarie;se serveste pe farfurie pestele,alaturi cartofi si mamaliga iar deasupra mujdei.
1
usturoiul daca este prea iute,eu pun 2-3 linguri de lapte batut
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult