File de merluciu pane

de Adinacarla in Peste, 17 Noi 2010 | 8645 vizualizari

 

Incet, Incet am ajuns si eu la reteta 100 postata pe acest site drag mie

 

INGREDIENTE

  • 1kg file merluciu
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • 2 oua
  • faina de grau
  • pesmet
  • nuca de cocos
  • susan
  • marar tocat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu pane:

Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute.

Am scos bucatile de fileu pe servete de bucatarie absorbante pentru a scapa de surplusul de zeama.

Ouale le-am batut bine cu-n praf de sare ca pentru omleta si am pus in ele si marar tocat.

Bucatile de file le-am dat prima data prin faina de grau apoi prin ou iar la final prin pesmet amestecat cu nuca de cocos si susan.

Apoi le-am prajit in ulei incins.

A iesit foarte bun. Sincer nu ma asteptam sa fie asa buna combinatia dintre pesmet, nuca de cocos si susan.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - File de merluciu pane 63524
retete culinare - File de merluciu pane 63525
retete culinare - File de merluciu pane 63526
retete culinare - File de merluciu pane 63527
retete culinare - File de merluciu pane 63528
retete culinare - File de merluciu pane 63529
retete culinare - File de merluciu pane 63530
retete culinare - File de merluciu pane 63531
retete culinare - File de merluciu pane 63533
retete culinare - File de merluciu pane 63551
retete culinare - File de merluciu pane 63552

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:09

multumesc RuxyRux.

vanilla 1

19.11.2010, 14:09

felicitari pentru cele 100 de retete postate si la cat mai multe!

Adinacarla 1

19.11.2010, 17:07

multumesc vanilia...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D