File de pangasius cu mamaliguta.

de Laly in Pangasius, 13 Iun 2010 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu mamaliguta.:

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant.

Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare.

Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim.

Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se  pune la prajit in uleiul bine incins.

Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cand este gata se pune pe un prosop din hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pune apa la fiert cu un praf de sare.Cand clocoteste se adauga o mana de malai.Se lasa sa fiarba putin,apoi se adauga malaiul in ploaie.Se lasa sa fiarba bine,mestecand in ea sa nu se lipeasca.Cand s-a fiert malaiul se adauga 1 lingura de ulei.Asa mamaliga capata un gust mai deosebit.Se rastoarna pe o farfurie sau pe un tocator.

Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare.Cand este bine pisat se adauga 2 linguri cu ulei si se mesteca bine pana devine ca o maioneza.

Pestele se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

COMENTARII (9)

nadina73 1

15.06.2010, 17:32

mia-i trimis si mie50 furculite pt o portie generoasa

Ubulika 1

18.06.2010, 11:24

pangasiusss...mor dupa el si multa lamaieeeeeee

housy 1

23.10.2010, 19:40

si eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D