File de pangasius cu mamaliguta.

de Laly in Pangasius, 13 Iun 2010 | 7978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu mamaliguta.:

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant.

Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare.

Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim.

Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se  pune la prajit in uleiul bine incins.

Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cand este gata se pune pe un prosop din hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pune apa la fiert cu un praf de sare.Cand clocoteste se adauga o mana de malai.Se lasa sa fiarba putin,apoi se adauga malaiul in ploaie.Se lasa sa fiarba bine,mestecand in ea sa nu se lipeasca.Cand s-a fiert malaiul se adauga 1 lingura de ulei.Asa mamaliga capata un gust mai deosebit.Se rastoarna pe o farfurie sau pe un tocator.

Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare.Cand este bine pisat se adauga 2 linguri cu ulei si se mesteca bine pana devine ca o maioneza.

Pestele se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu mamaliguta." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

15.06.2010, 17:32

mia-i trimis si mie50 furculite pt o portie generoasa

Ubulika 1

18.06.2010, 11:24

pangasiusss...mor dupa el si multa lamaieeeeeee

housy 1

23.10.2010, 19:40

si eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu salvie si rozmarin