File de pangasius in crusta

de ela in Pangasius, 11 Apr 2010 | 6087 vizualizari

 

ceva mai usor dupa mancarurile grele de paste

 

INGREDIENTE

  • 1kg file pangasius,
  • condiment pentru peste(sau un amestec de coriandru,rozmarin),
  • sare,
  • ulei de masline,
  • zeama de la jumatate lamaie,
  • pesmet,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta:

Se dezgheata fileul si se sterge bine.

Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul batut si se prajeste in ulei de masline cate3-4minute pe fiecare parte pana prinde o crusta aurie.

Noi am servit cu garnitura de cartofi noi natur si salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ubulika 1

16.05.2010, 12:21

pangasius..preferatu meu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:24

aici lipsea o furculita, am completat setul!

ela 1

01.06.2010, 15:27

nu merge pusa furculita,degeaba te chinui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana