File de pangasius in crusta

de ela in Pangasius, 11 Apr 2010 | 6088 vizualizari

COMENTARII (25)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.04.2010, 21:57

asta e sg peste pe care l-am mancat, dar sti k e printre cei mai toxici pesti, am vazut un reportaj unde sp f multe despre acest peste, noi credem k e bun, dar de fapt nu e...bn k pana la urma nu mai ai incredere in nimic.....

ela 1

11.04.2010, 22:34

eu nu am auzit de asa ceva,dana si cred ca e cel mai gatit peste in ultimul timp

ela 1

11.04.2010, 22:55

gaby vrei sa mor?

nadina73 1

11.04.2010, 23:03

foarte bun

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:27

asa este ela, e aproape cel mai gatit, eu am vazut un reportaj si de atunci nu mai manac, era sg peste pe care il mancam

nadina73 1

14.04.2010, 22:09

ela cum stai cu galbeni,hai ca radem si glumim,punem amandoua si donam

ela 1

14.04.2010, 22:13

eu am putini nadina,poate de o lingura de lemn,sa vedem ce preturi pune bucataras la produse,cine stie ce scumpete o fi la el la dugheana

nadina73 1

17.04.2010, 00:41

ela mai esti pe faza sau esti pe perina?

ela 1

17.04.2010, 00:44

nici aici nu ai reusit cu furcile?am facut reclamatie la conducere sa vedem ce spun

gaby_duceag 1

18.04.2010, 11:32

ela,buna dimineata!

ela 1

18.04.2010, 11:36

buna dimineata gaby,vreau si eu din prajitura ta

nadina73 1

21.04.2010, 01:00

ela am vrut sa-ti dau nota si tot caut si caut si nimic nici o retetea noua,ai facut ai mancat si gata nu ai pozat nimic?

ela 1

21.04.2010, 01:03

am facut poze la crema de zahar ars,dar e prea mare dimensiunea si nu le ia aici,trebuie sa vad daca reusesc sa le micsorez,nu ma prea pricep,ma omoara bucataras cu limita maxima a pozelor

nadina73 1

21.04.2010, 01:07

pai regleaza aparatu foto atunci

nadina73 1

21.04.2010, 01:08

si eu mai patesc ,dar le modific ulterior daca sant prea mari

nadina73 1

21.04.2010, 01:09

hai ma ela vreau sa-ti dau nota si..................nimic

ela 1

21.04.2010, 01:12

am reglat apararatuldupa ce s-a mancat

ela 1

21.04.2010, 01:12

maine mai vad ce si cum acum nu mai am rabdare

nadina73 1

21.04.2010, 01:15

vezi ela bine am zis ca le-ai mancat

nadina73 1

21.04.2010, 01:16

lasa pe maine ca e ziua mai lunga

ela 1

21.04.2010, 01:17

nu prea mult ca nu am avut pofta,nu mi-a fost prea bine

ela 1

21.04.2010, 01:18

acum ma plangeam ca timpul e prea scurt pt mine,nu ajung niciodata sa fac tot ce vreau intr-o zi

Ubulika 1

16.05.2010, 12:21

pangasius..preferatu meu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:24

aici lipsea o furculita, am completat setul!

ela 1

01.06.2010, 15:27

nu merge pusa furculita,degeaba te chinui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu ciuperci